Γιαουρτογλυκό

images_572017_2_Γιαουρτογλυκό.jpg

Υλικά

    Μπισκότα πτι- μπερ 1 πακέτο    
    Γιαούρτι στραγγιστό 500 γρ    
    Γάλα 1 κούπα
    Ζάχαρη 100 γρ    
    Κορν φλαουρ 5 κουταλιές της σούπας

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη μέχρι να βράσει η κρέμα. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα στη φωτιά για 2 λεπτά ακόμα. Στρώνουμε σε ένα μεσαίο ταψί τα μπισκότα. Αδειάζουμε από πάνω τη ζεστή γιαουρτόκρεμα και απλώνουμε ομοιόμορφα. Σπάμε όσα μπισκότα έχουν περισσέψει και τα πασπαλίζουμε επάνω στην κρέμα. Βάζουμε στο ψυγείο, αφού κρυώσει καλά, χαράζουμε με οδηγό τη βάση των μπισκότων και σερβίρουμε σκέτα ή με κάποια μαρμελάδα.

Πηγή : https://www.chefoulis.gr/