Αχλάδι κομπόστα

images_2372017_axladi-komposta.jpg

Υλικά

    Αχλάδια 5
    Νερό 600 γρ    
    Ζάχαρη 400 γρ    
    Γαρύφαλλα 2 – 3    

Εκτέλεση

Κόβουμε στο κέντρο τα αχλάδια , αφαιρούμε τους σπόρους, τα καθαρίζουμε , τα πλένουμε και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Συμπληρώνουμε και το νερό και τα βράζουμε για 10 λεπτά σε σιγανή φωτιά. Μετά συμπληρώνουμε την ζάχαρη  και τα βράζουμε για 15 λεπτά ακόμη. Είναι έτοιμο και σερβίρεται κρύο.

Πηγή : https://www.chefoulis.gr/