Η ομορφιά είναι επιλογή!

images_262017_2_Ukraine-With-The-Most-Beautiful-Woman-In-The-World.jpg

Τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε στην αναίμακτη χειρουργική;

Μη επεμβατικές τεχνικές χωρίς τομές, ράμματα και παρενέργειες προσφέρουν εύκολα και ανώδυνα αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία, το άγχος και τους κινδύνους της κλασσικής χειρουργικής επέμβασης.

Ποιες είναι οι soft surgery τεχνικές με τις οποίες μπορούμε να παρατείνουμε την νεανική μας εμφάνιση και να αντιμετωπίσουμε τα ίχνη του χρόνου σε πρόσωπο και σώμα;

Το Plexr αποτελεί την πιο επαναστατική τεχνική στο χώρο της αισθητικής ιατρικής. Η τεχνική είναι παγκόσμια πατέντα και παρέχει την μοναδική βλεφαροπλαστική – χωρίς χειρουργείο, τομές και ράμματα (αναίμακτη)-, lifting προσώπου, αφαίρεση ρυτίδων, ογκιδίων, ουλών, ξανθελασμάτων, τατουάζ κ.α. Η θεραπεία γίνεται step by step προσφέροντας σε κάθε συνεδρία το 30% του επιθυμητού αποτελέσματος. Σημαντικό είναι ότι ο/η ασθενής μετά την εφαρμογή μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητές χωρίς ιδιαίτερες προφυλάξεις και παρενέργειες. H λιπόλυση μέσω της τεχνικής O.F.F δεν απαιτεί εισαγωγή σε νοσοκομείο, νυστέρι, φαρμακευτική αγωγή ή χρόνο ανάρρωσης. Η μέθοδος χρησιμοποιείται για τοπική λιπόλυση σε σημεία που υπάρχει η παρουσία λίπους, ευρυαγγείες με θεαματικά αποτελέσματα από τις πρώτες ημέρες της εφαρμογής.

Το needle shaping αποτελεί μία ασφαλή, φυσική, μη επεμβατική μέθοδο η οποία μέσω μιας λεπτής βελόνης, παρόμοιας με αυτή του βελονισμού, διοχετεύει ρεύμα προγραμματισμένων παραμέτρων -εύρους, ρυθμού, επαναληπτικού παλμού- από το γιατρό. Η ιατρική συσκευή Vibrance (τεχνική needle shaping) επιτρέπει τη δημιουργία φυσικού και μόνιμου «γεμίσματος», χωρίς κανένα υλικό για γέμισμα ρυτίδων σε βάθος, αναμόρφωση περιγράμματος προσώπου, αναμόρφωση σώματος. Τα αποτελέσματα της τεχνικής είναι αθροιστικά και διατηρούνται με την απαιτούμενη συντήρηση σταθερά και μόνιμα. Επιλέξτε τη θεραπεία που επιθυμείτε και απολαύστε τη χαρά της ανανέωσης! Η ομορφιά δεν έχει μυστικά, έχει όνομα Ιταλικό…Plexr, Vibrance, Ο.F.F.

Το plexr ως το πρωτότυπο και μοναδικό μηχάνημα αναίμακτης βλεφαροπλαστικης με πολυετής κλινικές και ιστολογικές μελέτες εγγυάται τα σίγουρα και ασφαλή αποτελέσματα σε σχέση με τις απομιμήσεις.

Πηγή : http://www.iatrikanews.gr/