Η καθημερινή περιποίηση είναι υπόθεση λίγων λεπτών

images_2952017_2_dba_2_1000_grande.jpg

Κάθε πρωί που ξυπνάς ζητάς ένα και μόνο πράγμα: να δεις το δέρμα σου πιο λαμπερό από ποτέ!

Αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να το πετύχεις ενώ δεν έχεις και πολύ χρόνο στη διάθεση σου τότε παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα καθημερινά τιπ πρωινής περιποίησης που πρέπει να εφαρμόσεις για να έχεις πάντα εκθαμβωτικό δέρμα!

Τόνερ: μπορεί να μην το θεωρείς απαραίτητο αλλά είναι μιας και το μαγικό τόνερ επαναφέρει την ισορροπία του δέρματος σου! Μετά τον καθαρισμό του δέρματος από το μακιγιάζ, το ph του δέρματος διαταράσσεται και ο μόνος τρόπος για να το επαναφέρεις-στην τάξη είναι με τη βοήθεια του τόνερ. Πώς & πότε θα το κάνεις: Μετά τον καθαρισμό με το γαλάκτωμα ή το σαπούνι, βάλε σε ένα βαμβακάκι μικρή ποσότητα τόνερ και ταμπονάρισε απαλά το προσωπάκι σου έτσι ώστε να απομακρύνεις κάθε ίχνος λιπαρότητας και αποχαιρέτισε αντιαισθητικά στίγματα και σπυράκια στη στιγμή. (Χρόνος: 2 λεπτά)

Πες ναι στην ενυδάτωση: φυσικά και δεν είναι μυστικό πως η ενυδάτωση της επιδερμίδας σου είναι το βασικό που πρέπει να κάνεις κάθε μέρα ακόμη και αν παραλείπεις τα υπόλοιπα! Μια “ελαφριά” ενυδατική κρέμα με αντηλιακό δείκτη προστασίας είναι ιδανική για την ημέρα ενώ οι πιο πλούσιες κρέμες προσφέρουν στην επιδερμίδα σου την ανάπλαση που έχει ανάγκη και είναι ιδανικές για την νύχτα.

Η δύναμη του καθαρισμού: καλό είναι να είσαι σίγουρη πως δεν έχεις στο δέρμα σου υπολείμματα από το μακιγιάζ της προηγούμενης μέρας. Με ένα βαμβακάκι μπορείς να “περάσεις” το δέρμα σου με λίγο γαλάκτωμα για να βεβαιωθείς πως είναι εντάξει. Ο καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός για να έχεις πάντα καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα και δεν απαιτεί πάνω από 5 λεπτάκια από τον πολύτιμο χρόνο σου. Ρίξε μια ματιά στο δέρμα σου το πρωί που ξυπνάς. Αν σου φαίνεται αφυδατωμένο ίσως πρέπει να αλλάξεις την κρέμα νύχτας σου. Ένα απαλό καθαριστικό το πρωί θα αφήσει το δέρμα σου λείο και έτοιμο για το μακιγιάζ σου! (Χρόνος 5 λεπτά)

Κουρασμένα μάτια: αν το πρωί που ξυπνάς βλέπεις πως τα μάτια σου δείχνουν κουρασμένα, δεν έχεις παρά να βάλεις για λίγα λεπτά την ενυδατική σου κρέμα στο ψυγείο όσο φτιάχνεις τον καφέ σου. Αν πάλι διαθέτεις τσάι τότε μπορείς να βάλεις τα φακελάκια τσαγιού στο ψυγείο για λίγο και να τα απλώσεις μετά επάνω στα βλέφαρα σου για λίγα λεπτά. Τα μάτια σου θα δείχνουν πολύ πιο ξεκούραστα! Φυσικά μην ξεχνάς το νερό! Το να πίνεις νερό μόλις ξυπνάς το πρωί είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις, αφού αυτό είναι που χρειάζεται το κορμί σου μετά από 7-8 ώρες ύπνου αλλά και το δέρμα σου το έχει πολύ ανάγκη!

Πηγή : http://www.nutrimed.gr