Τί είναι Θετική Ενέργεια

images_Είμαστε_Θετική_Ενέργεια.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τί είναι Θετική Ενέργεια ;

Όλα γύρω σου μπορούν να είναι Θετική Ενέργεια!

Πίστεψέ το και τότε μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Τότε … #toxeis

Αθήνα, 9 Μαΐου 2017 – Οι νέοι είναι γεμάτοι όνειρα, βάζουν στόχους μικρούς και μεγάλους, έχουν πάθος και φιλοδοξίες! Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές που όλα μοιάζουν βουνό. Εκείνες τις στιγμές είναι που χρειάζονται περισσότερο από ποτέ… Θετική Ενέργεια.

 Μέσα από το πιο θετικό μανιφέστο η Amita Motion εξηγεί για πρώτη φορά τι είναι η Θετική Ενέργεια και που βρίσκεται: είναι γύρω μας, μέσα μας, σε κάθε τι μικρό ή μεγάλο που κάνουμε, σε κάθε φορά που πέφτουμε αλλά σηκωνόμαστε. Γιατί όλα γύρω μας μπορούν να είναι Θετική Ενέργεια και όταν καταφέρεις να το δεις έτσι, τότε #toxeis

Μέσα από μια φρέσκια, νεανική και δυναμική τηλεοπτική ταινία βλέπουμε τέσσερις ιστορίες νέων παιδιών να ξετυλίγονται. Τους βλέπουμε να προσπαθούν να μιξάρουν, να γνωριστούν, να ξεχωρίσουν, να κάνουν αυτό που τους εκφράζει. Σε αυτήν την προσπάθεια, πέφτουν, απογοητεύονται, τρομάζουν… όμως ποτέ δεν τα παρατάνε! Σηκώνονται, παίρνουν θάρρος, βρίσκουν τη Θετική Ενέργεια μέσα τους και τότε κανένα εμπόδιο δεν είναι τόσο μεγάλο… τότε τα καταφέρνουν… γιατί «το ‘χουν».

 Η Amita Motion έχει ταυτιστεί  όλα αυτά τα χρόνια με τη Θετική Ενέργεια  και μέσα από τη νέα της καμπάνια θέλει να εμπνεύσει το νεανικό κοινό και να το παροτρύνει να ανακαλύψει τη Θετική Ενέργεια που κρύβεται μέσα στον καθένα μας, φέρνοντας πιο κοντά το «ποιος είσαι» με το «ποιος θέλεις να είσαι»!. Ταυτόχρονα με τη νέα καμπάνια προχωράει και σε νέα υπογραφή γυρίζοντας σελίδα ύστερα από 14 χρόνια, και ορίζει τη Θετική Ενέργεια με τον πιο απλό και ουσιαστικό τρόπο, λέγοντάς μας «Είμαστε Θετική Ενέργεια»!

Απολαύστε την πιο θετική καμπάνια της Amita Motion εδώ

ΑΜITA MOTION. ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

#toxeis #eimastethetikienergeia #amitamotion

Μπείτε στην πιο Θετική Παρέα:

Facebook: facebook.com/amitamotion

Instagram: instagram.com/amitamotion

YouTube: youtube.com/AmitaMotionOfficial

Twitter: twitter.com/amitamotion?lang=el

Snapchat: amita_motion

Σχετικά με την Amita Motion

Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η Amita Motion είναι ο πρώτος 100% φυσικός χυμός με 9 φρούτα και 7 βιταμίνες. Από το 1993 που λανσαρίστηκε στην Ελληνική Αγορά, αποτελεί τον αγαπημένο χυμό των νέων και ξεχωρίζει για τη γεύση και την ποιότητά της. Εδώ και 11 χρόνια η Amita Motion έχει καταφέρει να ταυτιστεί με τη Θετική Ενέργεια και την μουσική.  Ημέρα Θετικής Ενέργειας με πάνω από 65.000 νέους αποτελεί σημείο αναφοράς κάθε χρόνο στη μουσική σκηνή προσφέροντας ανεπανάληπτες εμπειρίες. Με τους νέους στην καρδιά η Amita Motion κάθε χρόνο, δίνει μέσα από Interactive Online ενέργειες το βήμα στους νέους να εκφραστούν και να διακριθούν όπως με τα Positive Battles και το Positive App το 2016. Ξεχωρίζει στα Social Media μιλώντας καθημερινά σε πάνω από μισό εκατομμύριο νέους ενώ από φέτος βρίσκεται και στο Snapchat με ακόμη περισσότερη Θετική Ενέργεια.

Σχετικά με την CocaCola Τρία Έψιλον

Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά εδώ και 47 χρόνια, η            Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει 25 γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει και εμπορεύεται τόσο τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illyissimo και τα mixers Schweppes), όσο και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρεία (Amita, Frulite, και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ), ενώ επίσης διανέμει τα snacks TSAKIRIS, τα ενεργειακά ποτά Monster και τον καφέ Lavazza. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών, που περιλαμβάνει προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari.

Μάθετε περισσότερα στο http://gr.coca-colahellenic.com

και στο: facebook.com/CocaCola3E