Όμορφη σε χρόνο DT

images_1952017_-5191.jpg

Μόλις δεχθήκατε μια αναπάντεχη πρόταση για βραδινή έξοδο; Ακολουθήστε τις παρακάτω έξυπνες συμβουλές και αποκτήστε σε χρόνο ρεκόρ την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Άμεση λάμψη
«Σβήστε» τους μαύρους κύκλους γύρω από μάτια με ένα κονσίλερ. Εφαρμόστε ένα highlighter ή μια ιριδίζουσα πούδρα στα ζυγωματικά, στους κροτάφους και στη ράχη της μύτης. Το πρόσωπό σας θα δείξει αμέσως φρέσκο, ξεκούραστο και λαμπερό.

Γρήγορο μακιγιάζ
Μια διπλή σκιά είναι ο σύμμαχός σας για ένα γρήγορο, αλλά και εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών. Δείτε πως θα το πετύχετε με τέσσερις απλές κινήσεις
1. Πριν τη σκιά χρησιμοποιήστε μια ειδική βάση που θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ.
2. Στη συνέχεια απλώστε την ανοιχτόχρωμη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο.
3. Με την πιο σκούρα, τραβήξτε μία γραμμή κατά μήκος των βλεφαρίδων, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην εξωτερική γωνία του ματιού. Σβήστε την απαλά προς τα πάνω, με τις άκρες των δαχτύλων σας.
4. Ολοκληρώστε υπογραμμίζοντας τη βάση των κάτω βλεφαρίδων με ένα μολύβι στην ίδια απόχρωση.

Περιποιημένα νύχια σε 3’
Αν δεν προλαβαίνετε να κάνετε μανικιούρ, αφαιρέστε το παλιό βερνίκι και χρησιμοποιήστε μια λίμα για να τελειοποιήσετε το σχήμα τους. Τρίψτε τη βάση τους με λίγη ενυδατική κρέμα, για να μαλακώσετε τα πετσάκια και να τα σπρώξετε προς τα μέσα. Θα εκπλαγείτε διαπιστώνοντας πόσο όμορφα μπορούν να δείχνουν τα νύχια σας ακόμα και χωρίς βερνίκι! Αν παρ’ όλα αυτά είστε φαν του χρώματος, μια κόκκινη ή λευκή μεταλλική απόχρωση θα σας εξασφαλίσει σούπερ αποτέλεσμα.

Και για τα μαλλιά;
Δημιουργήστε ένα κομψό βραδινό χτένισμα ακολουθώντας τρία απλά βήματα:
1. Χτενίστε τα μαλλιά προς τα πίσω και πιάστε τα αλογοουρά.
2. Τυλίξτε τα γύρω από το λαστιχάκι σε ένα χαλαρό σινιόν και στερεώστε τα με ένα τσιμπιδάκι. Ψεκάστε με λίγη λακ.
3. Μια εντυπωσιακή κορδέλα ή μια στέκα με στρας θα βάλει την τελική πινελιά.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr