Τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ του ραντεβού!

images_352017_sexywomen_likesmen.jpg

• Οχι στα καινούρια μας!
Καλό είναι να αποφύγουμε να χρησιμοποιήσουμε πράγματα που δεν έχουμε δοκιμάσει στο παρελθόν. Για παράδειγμα ένα καινούριο ρούχο, παπούτσι ή εσώρουχο ενδέχεται να μας φέρει σε άβολη κατάσταση με κάποιο του ελάττωμα που πιθανόν δεν γνωρίζουμε!

• Όχι στις εντατικές θεραπείες προσώπου!
Ακόμα και αν θέλουμε να λάμπουμε στο ραντεβού, αποφεύγουμε τουλάχιστον 3 μέρες πριν την έξοδό μας, τον βαθύ καθαρισμό προσώπου, τα οξέα και τις βαθιές απολεπίσεις. Τα παραπάνω, αν και έχουν ευεργετικά αποτελέσματα, ενδέχεται να ερεθίσουν το δέρμα μας και οι κοκκινίλες ίσως είναι αναπόφευκτες…

• Όχι στις αποτριχώσεις!
Η αποτρίχωση με κερί στα πόδια, το μπικίνι και το άνω χείλος θα πρέπει να γίνεται 3 ημέρες πριν την έξοδό μας, ώστε να υποχωρήσει ο ερεθισμός που ενδέχεται να προκληθεί στο δέρμα μας.

• Όχι στο υπερβολικό μακιγιάζ!
Στην προσπάθειά μας να ξεχωρίσουμε εκείνη την ημέρα είναι πιθανό να καταλήξουμε σε ένα βαρύ μακιγιάζ. Καλύτερο είναι να βασιστούμε στις τεχνικές μακιγιάζ που ήδη γνωρίζουμε αποφεύγοντας τις υπερβολές.

• Ναι στην απολέπιση σώματος !
Για ένα δέρμα απαλό, βελούδινο και ανανεωμένο συνιστούμε απολέπιση σε όλο το σώμα. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να απλώσετε ενυδατική κρέμα με διακριτικό άρωμα ή glitter για πιo λαμπερή εμφάνιση.

• Ναι στην ενυδάτωση προσώπου!
Μία ενυδατική περιποίηση προσώπου θα δώσει λάμψη και υγεία στο δέρμα χωρίς ερεθισμούς. Επίσης θα αποτελέσει πολύ καλή βάση για το μακιγιάζ.

• Ναι στο ωραίο μακιγιάζ!
Αφιερώστε λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο σας χρόνο για ένα απλό και προσεγμένο μακιγιάζ. Για να κάνετε την διαφορά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και φυσικό μακιγιάζ στα μάτια. Θυμηθείτε ότι το κόκκινο είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και λαμπερό χρώμα το οποίο όμως, θα αφήσει απόχρωση στα χείλη του συντρόφου σας, απαιτεί τέλειο περίγραμμα και συνεχή ανανέωση!

Πηγή : http://www.nutrimed.gr