Εσύ πώς θα ντυθείς στην παραλία

images_1152017_2_woman_sitting_in_sand_187153.jpg

Το αγαπημένο σου μέρος τώρα το καλοκαίρι δεν είναι άλλο από την παραλία, αλλά μήπως εκεί είναι που μπερδεύεσαι με το στιλ σου;

Από την κορυφή ως τα νύχια:  το καπέλο όχι μόνο είναι ένα βασικό αξεσουάρ του στιλ της παραλίας αλλά σε προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου! Από μεγάλο – που βγάζει μάτι- στην ψάθινη εκδοχή του που σε βάζει στο κλίμα της εποχής και σε μεταμορφώνει σε υπερπαραγωγή της παραλίας μέχρι το κλασικό τζόκεϊ ή σε στιλ κάδου το απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού σου προσφέρει την απαραίτητη σκιά ενώ κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται “ποια είναι η ντίβα κάτω από το καπέλο;”.

Εναλλακτικά α αγαπημένη σου μπαντάνα ή το φουλάρι αν το δέσεις περίτεχνα γύρω από το κεφάλι σου κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά ενώ σε καθιερώνει ως την επόμενη bohemian θεά της παραλίας!

Hot: μπαντάνα και καπέλο panama

Τι θα φορέσεις: στην παραλία, δε μπορείς να πεις τα έχει δει όλα: από καυτά μίνι, μέχρι μάξι φορέματα με δέσιμο στο λαιμό, καυτό μίνι σορτς συνδυασμένο με λευκό τοπάκι ή απλά παρεό που “δένει” χρωματικά με το μαγιό. Ανάμεσα σε τόσες επιλογές και τόσα στιλ΅, η αλήθεια είναι ότι μπορείς πολύ εύκολα να μπερδευτείς! Εσύ τι θα διαλέξεις; Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορούν να επηρεάσουν αυτή σου – την ιδιαίτερα σημαντικά για την εικόνα σου – απόφαση. Ιδανικά πήγαινε στην παραλία με ένα άνετο φορεματάκι -σε φούξια, τιρκουάζ και κίτρινο χρώμα- που συνδυάζεται με το μαγιό σου και πάρε μαζί σου ένα σορτσάκι και ένα τοπ για όταν θα φεύγεις από την παραλία. Και μην ξεχνάς το χρυσό κανόνα της μόδας: less is more ειδικά στην παραλία!

Hot: τα μάξι αέρινα φορέματα και τα ολόσωμα floral σορτς

Ντρούγκου ντρούγκου: τα αξεσουάρ της παραλίας είναι ότι πιο σέξι μπορείς να βρεις! Το πιο βασικό συστατικό της εμφάνισης σου και αυτό το καλοκαίρι δεν είναι άλλο από τα σέξι αξεσουάρ! Βραχιόλια, σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια για το πόδι, το χέρι ή όποιο άλλο μέρος του κορμιού σου θέλεις σε στολίζουν και σε κάνουν να νιώθεις πιο σέξι από ποτέ. Ξύλινα βραχιόλια, έθνικ κολιέ και μακριά σκουλαρίκια σε μεταμορφώνουν στο απόλυτο summer style icon!
Πρόσεξε: τα faux αξεσουάρ που θα φορέσεις και μέσα στο νερό και είναι πιθανό να σκουριάσουν, επάνω σου!
Απόφυγε τα αλυσιδάκια στο πόδι που είναι tres passe!

Αγαπημένη μου τσάντα θαλάσσης: η πορεία ολόκληρου του στιλ σου, εξαρτάται από αυτή τη μοναδική λεπτομέρεια! Η τσάντα ως αξεσουάρ ποτέ δεν ήταν τόσο σημαντική όσο στην παραλία. Η τσάντα θαλάσσης σου πρέπει εκτός από άνετη, βολική και ευρύχωρη να δένει και άρτια στιλιστικά με το υπόλοιπο σύνολο! Η ψάθινη τσάντα είναι μια διαχρονικά in λύση που μπορεί να έχει επάνω από λουλούδια μέχρι φουλάρι ή πολύ απλά μπορεί να έχει όλα τα καλοκαιρινά χρώματα. Γενικά ξέχασε τις μονοχρωμίες και τόλμησε να λανσάρεις καλοκαιρινά εμπριμεδάκια και χρωματικούς συνδυασμούς που θα απογειώσουν το στιλ σου! Η τσάντα σε marine στιλ με ρίγες και σχοινί είναι μια ακόμη επιλογή ενώ όλα τα έντονα χρώματα όπως κοραλλί, κίτρινο ή και τιρκουάζ είναι ότι πρέπει για την τσάντα του μπάνιου σου! Φρόντισε η τσάντα να είναι μεγάλη, να διαθέτει μικρό τσαντάκι που θα χωράει τα αντηλιακά σου και ξεχωριστή θήκη για χρήματα, μκροαντικείμενα και κινητά.

Ηot: εξερετικά σικάτη και μοδάτη είναι και η μπουρνουζέ τσάντα σε έντονα χρώματα.

Σαγιονάρα ή σανδάλι; Το αιώνιο δίλημμα που σε προβληματίζει κάθε χρόνο τέτοια εποχή δεν είναι άλλο από αυτό! Η παραλία είναι το απόλυτο μέρος για να φορέσεις την αγαπημένη σου σαγιονάρα: με ψάθινο πάτο και κοχυλάκια είναι ιδανική για την παραλία. Ξέχασε οτιδήποτε κραυγαλέο και έχε πάντα κατά νου ότι πας στην παραλία, όχι σε κλαμπ αλλά ούτε και σε δεξίωση. Συνοψίζοντας: η σαγιονάρα για την παραλία (προτίμησε τη φλατ εκδοχή τους και όχι αυτή με τακούνι) και το σανδάλι για τις βόλτες στα σοκάκια ενώ τα gladiator για να εντυπωσιάσεις το βράδυ!

Hot: Tα jelly shoes και πεδιλάκια σε φλούο χρώματα, θα τα βρεις και φέτος σε όλα τα καταστήματα και είναι ιδανικά και για την πλαζ!

Απέφυγε:

* Το μακιγιάζ στην πλαζ ακόμα κι αν είναι αδιάβροχο!

* Τα λουλούδια στο κεφάλι

* Τα τζιν παντελόνια

* Τα αθλητικά παπούτσια και κάλτσες στην πλαζ

Και μην ξεχνάς: ειδικά το καλοκαίρι το παν είναι να είσαι ο εαυτός σου με ότι και αν φορέσεις!

Πηγή : http://www.nutrimed.gr

“”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””