Κουλουράκια με τυρί και σουσάμι

images_1832017_2_koulourakia-me-turi-kai-sousami-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Φαρίνα 500 γρ.    
    Γάλα 1 φλυτζάνι του τσαγιού    
    Φρουτοποτό με πορτοκάλι , μήλο και βερύκοκο 1 φλυτζάνι του τσαγιού    
    Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού    
    Μίξη τυριών 1 φλυτζάνι του τσαγιού (κεφαλοτύρι, γραβιέρα και φέτα τριμμένα)    
    Αλάτι μια πρέζα    
    Σουσάμι για πασπάλισμα 3 κουταλιές της σούπας    

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα, το ελαιόλαδο, τον χυμό , τα τυριά , το αλάτι και το αλεύρι και τα ζυμώνουμε όλα μαζί, αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι παραπάνω γιατί θέλουμε η ζύμη να πλάθετε εύκολα στο χέρι και να μην μας κολλάει. Λαδώνουμε  τα χέρια μας και πλάθουμε την ζύμη μας σε κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε. Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και τοποθετούμε τα κουλουράκια μας. Πασπαλίζουμε με σουσάμι. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς ανάλογα με τον φούρνο μας για 15 λεπτά.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/