Αποχαιρέτησε το λίπος με την πιο σύγχρονη μέθοδο

images_732017_181758557.jpeg

Προσέχεις τη διατροφή σου και γυμνάζεσαι αλλά το τοπικό λίπος δεν λέει να φύγει; Μην ανησυχείς: τώρα μπορείς να το εξαφανίσεις με το  CoolSculpting®.

Το CoolSculpting®, προϊόν της εταιρείας ZELTIQ Aesthetics, αποτελεί την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική θεραπεία εξάλειψης τοπικού λίπους, χωρίς χειρουργείο. Βασίζεται στα πορίσματα πολυετών ερευνών που διενεργήθηκαν από τους διακεκριμένους επιστήμονες του πανεπιστημίου του Harvard, Manstein D. και Anderson R.R., οι οποίοι μελέτησαν σε βάθος τη διαδικασία της κρυολιπόλυσης, και την εξέλιξαν ως τη νέα, ανώδυνη λιποαναρρόφηση.

Η τεχνολογία του CoolSculpting® είναι η μόνη διαδικασία κρυολιπόλυσης η οποία είναι πιστοποιημένη και εγκεκριμένη από τον FDA (Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων). Στοχεύει στη μείωση του τοπικού πάχους με απόλυτα ασφαλή τρόπο, χωρίς χειρουργείο και αναισθησία, δίχως βελόνες και νυστέρια, αλλά με εγγυημένα και θεαματικά αποτελέσματα.

Η θεραπεία περιλαμβάνει μία εξατομικευμένη προσέγγιση, εστιασμένη στις περιοχές που εμφανίζουν περίσσεια λίπους. Οι απαιτούμενες συνεδρίες καθορίζονται με βάση το υποκείμενο πρόβλημα, τον αριθμό των περιοχών εφαρμογής και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δημιουργείται ένα θεραπευτικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στο σωματότυπο και τον προϋπολογισμό του καθενός.

Μετά τη διάγνωση των αναγκών και τον καθορισμό των στόχων μας, προχωράμε στην εφαρμογή της θεραπείας, η οποία διαρκεί περίπου μία ώρα. Το CoolSculpting® αξιοποιεί έναν προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, που επιτρέπει την άσκηση μίας μετρίου έντασης αναρρόφησης στον υπό θεραπεία λιπώδη ιστό, μέσω μίας ειδικής κεφαλής ελεγχόμενης ψύξης. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ο θεραπευόμενος παραμένει καθισμένος σε ειδική πολυθρόνα, ενώ μπορεί να διαβάζει, να παρακολουθεί τηλεόραση ή απλά να ξεκουράζεται.

Το ελεγχόμενο ψύχος που εφαρμόζεται με την κεφαλή του CoolSculpting® αναγκάζει μόνο τα στοχευμένα λιποκύτταρα να κρυσταλλοποιηθούν, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς. Στις εβδομάδες που ακολουθούν, τα «παγωμένα» λιποκύτταρα φαγοκυτταρώνονται και αποπίπτουν, με αποτέλεσμα να απομακρύνονται από τον οργανισμό μέσω μίας φυσιολογικής ανοσολογικής διεργασίας του σώματός. Η καταστροφή του πλεονάζοντος λιπώδους ιστού είναι μόνιμη, ενώ τα εναπομείναντα λιποκύτταρα συρρικνώνονται, διαμορφώνοντας έτσι ένα λεπτότερο στρώμα λίπους στις στοχευμένες περιοχές.

Απότοκο αυτής της διαδικασίας είναι η συνολική βελτίωση της όψης του σώματος, με την απαλοιφή των προβληματικών περιοχών τοπικού πάχους (όπως το «σωσίβιο» ή τα «ψωμάκια») που επέμεναν για χρόνια, αντιστεκόμενες σε δίαιτες και γυμναστική. Μία ισορροπημένη διατροφή και η συνέργια άλλων θεραπειών, που εστιάζουν τη δράση τους στο μεσοδερματικό ή το μυϊκό επίπεδο, είναι δυνατό να μεγιστοποιήσουν την εικόνα της αλλαγής. Καταλήγοντας, οφείλουμε να τονίσουμε ότι η μέθοδος του CoolSculpting® είναι μη χειρουργική και απόλυτα ασφαλής, παρέχοντας μακροχρόνια αποτελέσματα, τα οποία είναι πολύ σύντομα ορατά, μετά από μία μόλις επίσκεψη.

Το Chryssalis Medical Spa αποτελεί διαπιστευμένο πάροχο CoolSculpting® για την Ελλάδα, κάτι που μπορείτε να δείτε και στο επίσημο site του CoolSculpting®. Με άριστα καταρτισμένο, άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο στη χρήση των μηχανημάτων CoolSculpting® προσωπικό το Chryssalis Medical Spa αποτελεί εγκεκριμένο ιατρικό κέντρο το οποίο εγγυάται την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του. Η τιμή της θεραπείας λιπογλυπτικής με CoolSculpting® εξαρτάται από τον αριθμό των κεφαλών που χρειάζονται και διαφοροποιείται ανάλογα με την κάθε περίπτωση.

Πηγή : http://www.iatrikanews.gr/