Το street style … πρωταγωνιστεί!

images_1922017_2_fashion-week-street-style-women-fw14-1.jpg

Οι ηρωίδες του street style, πάντα ενημερωμένες για τις σύγχρονες προτάσεις της μόδας, κυκλοφορούν ανάμεσά μας και σου χαρίζουν έμπνευση και τις πιο ενδιαφέρουσες και φρέσκιες στυλιστικές ιδέες.

Διαχρονική θηλυκότητα
Οι νέοι κανόνες της κομψότητας φλερτάρουν με βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Το μαύρο δερμάτινο biker jacket φορεμένο πάνω από ένα αέρινο φόρεμα με πτυχώσεις σε σοκολά απόχρωση ενισχύει την κλασική θηλυκότητα αλλά προσδίδει και μια πιο edgy πινελιά στο στυλ σου. Το μεγάλο clutch και τα “χοντροκομένα” μποτάκια είναι must για ένα ενημερωμένο αποτέλεσμα.

 Επιστροφή στα θρανία
“Βγάλε από την ντουλάπα σου τα μοκασίνια!” Αυτό προστάζει το street style. Τα εφηβικά αυτά παπούτσια κάνουν δυναμικό comeback στο προσκήνιο της μόδας. Με τον αυστηρό και κομψό συνδυασμό του άσπρου- μαύρου πετυχαίνεις την ενήλικη εκδοχή τους. Με την προσθήκη μιας σκληρής τσάντας σε έντονο χρώμα θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα φρέσκο αποτέλεσμα.

Τάση floral
Τα μεγάλα λουλούδια και οι αναπάντεχοι συνδυασμοί ανεβάζουν τη διάθεση μέσα στο χειμώνα. Το πάντρεμα ενός χουχουλιάρικου πουλόβερ με μια φλοράλ φούστα δίνει μια σοφιστικέ διάσταση στην εμφάνισή σου και αποτελεί ιδανική απάντηση στο ερώτημα “τι να φορέσω ένα μουντό πρωϊνό;”. Δώσε χαρακτήρα στο look περνώντας στη μέση σου μια λεπτή δερμάτινη ζώνη στους τόνους των λουλουδιών.

Still got the blues
Αν είσαι φαν του τζην, τα καλά νέα είναι ότι με την προσθήκη ενός ανδρικού πουκάμισου στους ίδιους τόνους μπορείς να δημιουργήσεις ένα επιβλητικό λουκ το οποίο μπορεί να σταθεί και σε “χαλαρές” συναντήσεις. Τα παπούτσια και η τσάντα στις αποχρώσεις του κονιάκ θα σου εξασφαλίσουν ένα χαριτωμένο και ανεπίδευτο αποτέλεσμα.

Το μεγάλο ατού
Δώσε στυλιστικό ενδιαφέρον στο αγαπημένο σου t-shirt με ένα statement κόσμημα. Τα ογκώδη περιδέραια με πέτρες και αλυσίδες αποπνέουν έναν κοσμοπολίτικο αέρα ενώ ο συνδυασμός τους με ένα t-shirt μπορεί να γίνει ο πρωταγωνιστής και σε μια βραδινή έξοδο.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr