Χρυσαφένιο μακιγιάζ για βάπτιση ή γάμο

images_1922017_26.jpg

Για τις οπαδούς του φυσικού look, αυτό είναι το πιο εύκολο και κατάλληλο μακιγιάζ για μια τέτοια περίπτωση.

Βήμα 1. Καλύψτε με concealer τις δυσχρωμίες του προσώπου όπως τους μαύρους κύκλους και τα σπυράκια. Απλώστε μια ενυδατική κρέμα με χρώμα σε όλο το πρόσωπο και αν έχετε μεικτό ή λιπαρό δέρμα προτιμήστε την σε oil free μορφή. Οι περισσότερες ενυδατικές κρέμες με χρώμα έχουν και δείκτη προστασίας από τον ήλιο, οπότε δεν θα χρειαστείτε και αντηλιακό.

Βήμα 2. Απλώστε με απαλές πινελιές ένα bronzer σε μορφή πούδρας στη ζώνη Τ και στα μήλα. Προτιμήστε ένα bronzer που είναι κατάλληλο και για το σώμα για να έχετε δυο προϊόντα σε ένα. Οπότε μην παραμελήσετε το ντεκολτέ, τους ώμους και τα χέρια, καθώς και τα αυτιά, το πίσω μέρος των αυτιών και τον αυχένα, ειδικά αν θα μαζέψετε τα μαλλιά σας.

Βήμα 3. Δεν είναι απαραίτητη η σκιά ματιών. Απλώστε το bronzer με απαλές πινελιές στο κινητό βλέφαρο μέχρι το κόκαλο λίγο πιο κάτω από τα φρύδια, αμέσως θα δείτε διαφορά στο βλέμμα.

Βήμα 4. Επιλέξτε μια μάσκαρα που προσφέρει όγκο στις βλεφαρίδες, χτενίστε πολύ καλά τις βλεφαρίδες με το ειδικό βουρτσάκι για να έχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αν το καλοκαίρι η μάσκαρα σας τρέχει, τότε προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε μια αδιάβροχη.

Βήμα 5. Προετοιμάστε τα χείλη σας για το lip gloss. Για να έχει διάρκεια και να μείνει στη θέση του, απλώστε νωρίτερα ένα concealer κατά μήκος των χειλιών, μετά το lip gloss, σβήστε το πιέζοντας τα χείλη σε μια χαρτοπετσέτα, απλώστε λίγη πούδρα και τέλος πάλι το lip gloss. Επιλέξτε κοραλλί χρώμα που να ιριδίζει για να ολοκληρώσετε το ηλιοκαμένο, λαμπερό look.

Extra tips:
• Αν έχετε μαυρίσει αλλάξτε το χρώμα του concealer ένα 1 τόνο πιο σκούρο από το αρχικό. Το ίδιο ισχύει και για την ενυδατική κρέμα με χρώμα.

• Για τις επίσημες περιστάσεις επιλέξτε ένα bronzer με πέρλες για υπέροχη και φυσική λάμψη.

• Αποφύγετε τα προϊόντα με έντονα στρας γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι καθόλου κολακευτικό.

• Αν τα μάτια σας είναι καθοδικά μπορείτε να απλώσετε λίγο μολύβι ματιών στην εξωτερική γωνία του ματιού και να το σβήσετε απαλά με μια μπατονέτα.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr