Σνίτσελ κρασάτα

images_2522017_2_snitsel-krasata.jpg

Υλικά

    Σνίτσελ 10 τεμ.    
    Βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας    
    Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας    
    Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλυτζάνι του τσαγιού    
    Κρασί ροζέ 1 φλυτζάνι του τσαγιού    
    Καρότα 500 γρ.    
    Κολοκυθάκια 500 γρ.    
    Σέλινο 2 κλωνάρια    
    Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα φιλέτα από το κρέας και τα αφήνουμε να στραγγίξουν, τα αλατοπιπερώνουμε και τα πασπαλίζουμε με το αλεύρι. Ζεσταίνουμε το βούτυρο μαζί με το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζουμε τα σνίτσελ από τις 2 πλευρές για 8-10 λεπτά. Τα σβήνουμε με το κρασί. Καθαρίζουμε τα λαχανικά, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε λωρίδες. Βάζουμε βούτυρο σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε τα λαχανικά. Αφήνουμε να βράσουν μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους. Βάζουμε τα σνίτσελ σε μια πιατέλα και τα συνοδεύουμε με τα λαχανικά.

Πηγή :  http://www.chefoulis.gr/