Πλατφόρμες- Η αγαπημένη εναλλακτική

images_1022017_egonery-shoes-2017-winter-new-come-lady-snow-boots-women-.jpg

Βρείτε μου μια γυναίκα που να μην λατρεύει τα τακούνια. Κάνουν τα πόδια να δείχνουν λεπτότερα και πιο μακριά και εμάς να αισθανόμαστε γεμάτες αυτοπεποίθηση και σέξι. Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια όμως, είναι συχνά πολύ άβολα, άσε που μπορεί να προκαλέσουν και ζημιά στα πόδια μας. Οι πλατφόρμες από την άλλη έρχονται να αποτελέσουν μια εναλλακτική λύση. Είναι εξίσου αγαπημένες και γεμάτες στιλ κι επιπλέον είναι απείρως πιο άνετες και ξεκούραστες από τα κλασικά τακούνια. Και φυσικά, μην ξεχνάμε ότι, οι πλατφόρμες είναι πολύ trendy και αυτή τη σεζόν, ιδιαίτερα βέβαια αυτές που το σχήμα τους θυμίζει “σφήνα”.

Συνήθως έχουμε στο μυαλό μας τις πλατφόρμες σαν ένα πρωινό παπούτσι. Υπάρχουν όμως και καταπληκτικά σχέδια για τις βραδινές μας εξόδους και άλλες ειδικές περιστάσεις. Ανάλογα με το είδος του ντυσίματος που θα συνοδέψουν θα μπορέσετε να «παίξετε» με το ύψος του τακουνιού, το χρώμα και τα σχέδια που θα διακοσμούν την πλατφόρμα.

Μονόχρωμες πλατφόρμες σε ουδέτερα ή nude αποχρώσεις καθώς και σε μεταλλικά χρώματα, κρεμ ή κόκκινο είναι ιδανικές για βραδινά ντυσίματα, ενώ πλατφόρμες με εμπριμέ σχέδια, διχρωμα ή πολύχρωμα λουριά και άλλα funky σχεδια και ψάθες, ταιριάζουν με πρωινές, καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Οι πλατφόρμες αποτελούν πρόταση τόσο στις συλλογές των μεγάλων οίκων μόδας όσο και για τις pret a porter αγορές και υπάρχουν λύσεις για κάθε βαλάντιο.

Μαζί με τις πλατφόρμες δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις αγαπημένες μας εσπαντρίγες που δεν λείπουν από καμία γυναικεία συλλογή. Η άποψη που τις ήθελε να αποτελούν αποκλειστικά και μόνο επιλογή για τις διακοπές μας, έχει περάσει ανεπιστρεπτί και πλέον μπορούν να μας συντροφεύουν στην παραλία αλλά και στο γραφείο, την βόλτα ή μια επίσημη περίσταση, συνδυασμένες πάντα με το ανάλογο ντύσιμο.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr