Μαριδάκι τηγανητό

images_2422017_2_maridaki-tiganito.jpg

Υλικά

    Μαριδάκι 500 γρ    
    Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα    
    Αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο χρειαστεί για αλεύρωμα    
    Αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα μαριδάκια χωρίς να τα καθαρίσουμε και τα αφήνουμε σε τρυπητή να στραγγίξουν. Τα αλατίζουμε και τα αλευρώνουμε καλά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι  να ζεσταθεί και τηγανίζουμε τα ψάρια. Στην συνέχεια τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε σε πιατέλα. Μπορούμε για ντεκόρ να προσθέσουμε φέτες λεμονιού.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/