Βινεγκρέτ λεμόνι

images_422017_vinegret.jpg

Υλικά

    Λεμόνι 2 μόνο τον χυμό τους    
    Αλάτι
    Ζάχαρη μισό κουταλάκι του γλυκού    
    Μουστάρδα 1 κουταλάκι του γλυκού    
    Ελαιόλαδο 300 γρ    
    Νερό 3 κουταλάκια γλυκού    

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά μας εκτός από το ελαιόλαδο στο μπλέντερ και ξεκινάμε να το δουλεύουμε, μέχρι να ανακατευούν καλά. Σιγά – σιγά προσθέτουμε το ελαιόλαδο ανακατεύοντας μέχρι να ομοιογενοποιηθεί τελείως. Μπορούμε να αραιώσουμε με λίγο νεράκι αν δούμε ότι έχει πήξει πολύ σάλτσα μας.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/