Ανέδειξε τις καμπύλες σου με το στυλ που σου ταιριάζει

images_1922017_χριπσα.jpg

Πολλές γυναίκες με παραπανίσια κιλά πέφτουν στην παγίδα της υπερβολής, αφού πολλές φορές στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι είναι σέξι, ντύνονται τόσο υπερβολικά που φτάνουν στο αντίθετο άκρο. Καλές οι καμπύλες και να μην ντρέπεστε για αυτές, όμως μάθετε πώς να τις αναδεικνύετε σωστά, εδώ!

Η λύση είναι απλή: αν ακολουθήσετε μερικές απλές συμβουλές μπορείτε να αναδείξετε τις καμπύλες σας.
 

    Οι μπλούζες με λαιμόκοψη V και τα πουκάμισα κάνουν τον λαιμό να φαίνεται πιο μακρύς και τη σιλουέτα λεπτότερη συνολικά.

    Tο μήκος στις φούστες και φορέματα που φτάνει στο γόνατο, και όχι πιο κάτω, κάνουν τα πόδια να φαίνονται μακρύτερα και πιο σέξι.

    Για τη μέση, εξαρτάται αν η μέση δεν είναι λεπτή και η κοιλιά τραβάει τα βλέμματα, ένα κρουαζέ φόρεμα δημιουργεί την ψευδαίσθηση της λεπτής μέσης και με το εντυπωσιακό του -συνήθως- ντεκολτέ, προσελκύει την προσοχή προς τα πάνω και όχι στην περιοχή της μέσης.

    Η επιλογή των σωστών υφασμάτων είναι το κυριότερο όπλο στην μάχη του στυλ για κάθε γυναίκα, πόσο μάλλον για τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά. Λεπτά, «χυτά» υφάσματα είναι ιδανικά για chic ‘n’ classy εμφανίσεις. Μεταξωτά, δαντέλες και λεπτά βαμβακερά ή ζέρσεϊ υφάσματα, αποτελούν τις ιδανικότερες επιλογές.

    Τέλος τα ψηλά τακούνια είναι ένα μεγάλο όπλο, καθώς κάνουν τα πόδια να δείχνουν ατελείωτα, τη σιλουέτα λεπτότερη και εκτινάσσουν την αυτοπεποίθηση στα ύψη.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr