Sexting: οδηγίες χρήσης

images_2912017_sexting-1.jpg

Ο γάμος, η συμβίωση ή μια μακροχρόνια σχέση είναι πιθανόν να δημιουργήσουν μια κάποια στασιμότητα στη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού και μια μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας. Η ρουτίνα δεν ήταν ποτέ καλός παράγοντας για την αύξηση της λίμπιντο και αν προσθέσουμε παιδιά, άγχος και προβλήματα της καθημερινότητας στην εξίσωση, τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα. Τίποτα όμως πραγματικά σοβαρό, που δεν μπορεί να διορθωθεί με μερικές σύγχρονες πικάντικες πρακτικές, όπως φερ’ ειπείν το sexting.

Συνδυασμός των όρων «sex» (χωρίς μετάφραση) και «texting» (γράφω μήνυμα), αναφέρεται στην πρακτική ανταλλαγής μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου μέσω κινητού ή/και ανάλογων φωτογραφιών. Ως ψηφιακή πλατφόρμα του sexting χρησιμοποιούνται κάθε λογής applications άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων (Messenger, What’s up, Snapchat) και όπως φαντάζεστε είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις μικρότερες ηλικίες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε ή ότι δεν πρέπει να το εξασκούμε και εμείς οι πιο… ώριμοι – το αντίθετο μάλιστα: πέρα από το ότι είναι μια πρώτης τάξης συνταγή για αναζωπύρωση μιας ερωτικής σχέσης, το sexting απαιτεί και ένα επίπεδο εμπιστοσύνης που μόνο σε μια μακροχρόνια σχέση υπάρχει. Διαβάστε τις οδηγίες προς ναυτιλομένους που ακολουθούν και ετοιμαστείτε για δράση.

Sexting για αρχάριους

– Αν δεν νιώθετε άνετα, μην γίνεστε πολύ περιγραφικοί στην αρχή: τα υπονοούμενα είναι αρκετά μέχρι να «ζεσταθείτε» ή να αποκτήσετε εμπειρία.

– Οι καλύτερες στιγμές για να στείλετε ένα πικάντικο μήνυμα είναι όταν δεν πρέπει: την ώρα που εσείς τρώτε με φίλους και ο/η σύντροφός σας βρίσκεται στο γραφείο. Η ιδέα ότι γίνεται στα κρυφά, το κάνει ακόμη πιο σέξι, όπως και η ιδέα ότι τον/την σκέφτεστε συνέχεια.

– Αν γενικά είστε ντροπαλός/ή το sexting είναι ακόμη καλύτερο. Εσείς μπορείτε να εκφραστείτε πιο εύκολα μέσω ενός smartphone και ο/η σύντροφός σας θα ενθουσιαστεί με το κακό παιδί που κρύβετε μέσα σας.

– Ανταλλάξτε μηνύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα για το βράδυ που θα συναντηθείτε.

– Μην στέλνετε φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται το πρόσωπό σας: ακόμη και αν ο/η σύντροφός σας είναι της απολύτου εμπιστοσύνης σας, τα κινητά χάνονται και οι online λογαριασμοί παραβιάζονται.

– Μην παίρνετε πάντα τις μετρητοίς όσα «λέγονται» στο sexting: είναι ένας τρόπος για να τονώσει τη σεξουαλική σας διάθεση όχι ένας κατάλογος για το τι περιλαμβάνει το… μενού!

– Δεν είναι απαραίτητο οι φωτογραφίες που στέλνετε να είναι τύπου Playboy/Playgirl. Η φαντασία μπορεί να συμπληρώσει τα κενά, οι ερασιτεχνικές λήψεις είναι ακόμη πιο σέξι και μια λεπτομέρεια θα εξάψει περισσότερο τον/την παρτενέρ σας.

– Μην χαλάτε την ατμόσφαιρα: μην ρωτήσετε ενδιάμεσα αν έχει μαγειρέψει, αν πήγε σουπερμάρκετ, αν έφτιαξε τη βρύση.

– Προσέξτε την ορθογραφία σας – μπορεί να καταστρέψει το μήνυμα! Έχετε το νου σας και στο auto correct στο οποίο οφείλονται μερικοί από τους ξεκαρδιστικούς διαλόγους μηνυμάτων: το χιούμορ και το γέλιο είναι γενικά σέξι αλλά όχι στην προκειμένη περίπτωση…

Πηγή : http://www.iatrikanews.gr/