Τυροκαυτερή

images_2712017_Τυροκαυτερή.jpg

Υλικά

    Τυρί φέτα 250 γρ    
    Γιαούρτι 1 φλυτζάνι του καφέ    
    Ανθότυρο 300 γρ    
    Τυρί κατίκι 200 γρ    
    Πιπεριά πράσινη καυτερή 1    
    Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι    
    Ξύδι 1 κουταλάκι γλυκού    
    Πάπρικα γλυκιά ελάχιστο    

Εκτέλεση

Βάζετε την πιπεριά στο φούρνο , την ψήνετε λίγο , αφήνετε να κρυώσει και αφαιρείτε την φλούδα και τα σπόρια. Κόβετε την πιπεριά σε κομματάκια και την πολτοποιείτε. Βάζετε σε μια λεκάνη την φέτα και την λιώνετε με το πιρούνι , προσθέτετε το γιαούρτι , το ανθότυρο , το κατίκι , την πιπεριά , το λάδι το ξύδι και λίγο αλάτι και το ανακατεύετε. Βάζετε την τυροκαυτερή σε μπολ και την πασπαλίζετε με την πάπρικα.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/