Extra ενυδάτωση για αυτό το χειμώνα με ένα απλό βήμα!

images_24122016_2_newego_LARGE_t_821_106124968_type12550.jpg

Πολλές φορές, θα έχετε παρατηρήσει πως ακόμη και αν ενυδατώνετε το πρόσωπο και το σώμα σας τουλάχιστον μία φορά-αν όχι δύο φορές την ημέρα- η ενυδατική κρέμα μόνο δεν είναι αρκετή, καθώς το δέρμα σας δείχνει πάλι αφυδατωμένο, ιδιαίτερα τώρα το χειμώνα!

Η αλήθεια είναι, πως αυτές τις κρύες μέρες, το δέρμα χρειάζεται περισσότερη τροφή και φροντίδα, διατηρώντας τα σωστά επίπεδα υγρασίας . Κι αν ψάχνετε γι αυτό το trick που θα σας χαρίσει την πολυπόθητη extra ενυδάτωση(συμπληρωματικά με την ενυδατική σας κρέμα)… αυτό έρχεται κατευθείαν από τη φύση! Δεν έχετε παρά να προσθέσετε μερικές σταγόνες, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματός σας , από αιθέρια φυσικά έλαια στην ενυδατική κρέμα σας. Είναι τόσο εύκολο και απλό.

Αρχικά επιλέξτε το αιθέριο έλαιο που σας αρέσει και έπειτα απλά αναμίξτε το με την κρέμα του προσώπου σας, του σώματος, ακόμη και την κρέμα των χεριών που χρησιμοποιείτε. Η διπλή δόση ενυδάτωσης και τα οφέλη θα είναι πολλά, πιστέψτε με.

Μπορείτε επίσης, να εφαρμόσετε μια ποσότητα από το αιθέριο έλαιο που έχετε επιλέξει, απευθείας στο δέρμα σας και να την «ασφαλίσετε» από πάνω, τοποθετώντας ένα στρώμα ενυδατικής κρέμας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαλέξετε το αιθέριο έλαιο που σας ταιριάζει και δε θα χάσετε!

Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούμε συχνά στις DIY συνταγές μας:

– Έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς
– Αμυγδαλέλαιο
– Argan Oil
– Έλαιο jojoba
– Έλαιο καρύδας
– Έλαιο δεντρολίβανου
– Έλαιο γιασεμιού

Πηγή : http://www.nutrimed.gr