Ψωμάκια γεμιστά

images_17122016_psomakia-gemista-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Ψωμάκια στρογγυλά 3 τεμ    
    Αυγά 3 τεμ    
    Τυρί φέτα 80 γρ τριμμένη    
    Βούτυρο 50 γρ    
    Αλάτι – πιπέρι
    Ketcup λίγο προαιρετικά    

Εκτέλεση

Κόβουμε κυκλικά τα ψωμάκια από πάνω και αδειάζουμε λίγο από την ψίχα τους. Βάζουμε λίγο βούτυρο μέσα σε κάθε ψωμάκι, τυρί , λίγο ketchup και τέλος το αυγό προσέχοντας να μην διαλυθεί και αλατοπιπερώνουμε. Βουτυρώνουμε λίγο και τα ψωμάκια γύρω γύρω. Τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς και τα ψήνουμε για 10 λεπτά περίπου. Ανάλογα με το πόσο σφιχτό θέλουμε να είναι το αυγό και για να μην αρπάξουν τα ψωμάκια από πάνω, μπορούμε να τα σκεπάσουμε με αλουμινόχαρτο για αρχή, ώστε και να έχουμε όσο σφιχτό θέλουμε το αυγό και να μην αρπάξουν τα ψωμάκια (το παρακολουθούμε κατά την διάρκεια του ψησίματος). Σερβίρεται ζεστό.

Πηγή :  http://www.chefoulis.gr/