Το… μήκος που θέλουν οι γυναίκες

images_15122016_2_cheating-whispering-shock-600x400.jpg

Μια νέα μελέτη έδειξε ότι όταν πρόκειται για έναν σεξουαλικό σύντροφο της μιας βραδιάς, οι γυναίκες προτιμούν να έχει ελαφρώς μεγαλύτερο πέος σε σύγκριση με κάποιον τον οποίον βλέπουν πιο σοβαρά.

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας και το πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού έδειξαν σε γυναίκες 33 διαφορετικού μεγέθους τρισδιάστατα μοντέλα πέους κατασκευασμένο από άκαμπτο, άοσμο, μπλε πλαστικό (το χρώμα δεν είχε σχέση με τα… στρουμφάκια  αλλά ήταν «για να ελαχιστοποιηθούν οι φυλετικές αναφορές») για να επιλέξουν. Συνολικά, συμμετείχαν στη μελέτη 75 γυναίκες, ηλικίας 18 έως 65 ετών.

Όταν τους ζητήθηκε να επιλέξουν το μοντέλο που αντιπροσώπευε το μέγεθος πέους που προτιμούσαν να έχει ένας μόνιμος σύντροφός τους, η μέση απάντηση ήταν 16 εκατοστά σε μήκος και 12,2 εκατοστά σε περιφέρεια. Όμως όταν τους ζητήθηκε να επιλέξουν το μοντέλο που αντιπροσώπευε το μέγεθος του πέους ενός περιστασιακού συντρόφου, οι γυναίκες επέλεξαν ελαφρά μεγαλύτερο πλαστικό πέος – 16.3 εκατοστά σε μήκος και 12,7 εκατοστά στην περιφέρεια, κατά μέσο όρο.

Σε προηγούμενες παρόμοιες μελέτες είχαν παρουσιαστεί στις συμμετέχουσες δυσδιάστατα, ζωγραφισμένα και όχι σε στύση πέη, οπότε αυτή είναι η πρώτη έρευνα που παρέχει ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία ότι το ιδανικό πέος για τις γυναίκες είναι μεγαλύτερο από τον μέσο όρο.

Οι γυναίκες της μελέτης επέλεξε πέη που ήταν, κατά μέσο όρο, μεγαλύτερα από αυτά που… διατίθενται. Το μέσο μήκος πέους είναι 13,1 εκατοστά και έχει περιφέρεια 11,7 εκατοστών, σύμφωνα με μια παγκόσμια έρευνα σε 15.000 άνδρες που δημοσιεύθηκε πέρυσι.

Η σεξουαλική ψυχολόγος Δρ Nicole Prause και η ερευνητική της ομάδα που πραγματοποίησαν την έρευνα, έδωσαν επίσης στις γυναίκες που συμμετείχαν ένα ερωτηματολόγιο για το σεξουαλικό παρελθόν και τις εμπειρίες τους. Οι απαντήσεις τους αποκάλυψαν μια ποικιλία από επαφές με διαφορετικά μεγέθη πέους, που κυμαίνονταν από 5 έως 20 εκατοστά σε μήκος. Μερικές γυναίκες υποστήριξαν επίσης ότι είχαν τερματίσει μια σχέση, εν μέρει λόγω του μεγέθους του πέους του συντρόφου τους – 20% των γυναικών δήλωσε ότι το έκανε επειδή το πέος του συντρόφου τους ήταν «πολύ μικρό», όμως ένα 7% είπε ότι το έκανε επειδή ήταν «πολύ μεγάλο».

Πηγή : http://www.iatrikanews.gr/