Σουτζούκι λεμονάτο

images_14122016_soutzouki-me-lemoni-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Σουτζούκι 10 -15 φέτες    
    Μαργαρίνη 1-2 κουταλιές σούπας    
    Λεμόνι 1 τον χυμό του    

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε την πέτσα από το σουτζούκι και το κόβουμε σε λοξές φέτες. Στο τηγάνι μας βάζουμε την μαργαρίνη να λιώσει και να ζεσταθεί καλά , προσθέτουμε το σουτζούκι και το αφήνουμε για 1 -2 λεπτά σε δυνατή φωτιά ενώ το γυρίζουμε αμέσως και από την άλλη πλευρά για 1 – 2 λεπτά. Το κατεβάζουμε από την φωτιά, σβήνουμε με λεμόνι και το απολαμβάνουμε.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/