Παγωτό φραμπουάζ

images_20122016_2_pagoto-frampouaz-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Φραμπουάζ 250 γρ κατεψυγμένα    
    Δυόσμος 2 φυλλαράκια    
    Μέλι 1 1/2 κουταλιά σούπας    

Εκτέλεση

Στο μίξερ βάζουμε τα παγωμένα φραμπουάζ,το μέλι και τον δυόσμο, τα πολτοποιούμε καλά μέχρι να γίνει σαν κρέμα, το αδειάζουμε σε φόρμες παγωτού και τα αφήνουμε στην κατάψυξη (αν δεν έχουμε φόρμες το βάζουμε σε μπολ). Σερβίρουμε σε χωνάκι ή σε μπολάκι και το απολαμβάνουμε.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/