Μια όμορφη εμφάνιση για τα Χριστούγεννα

images_24122016_2_Beautiful-young-happy-woman-HD-picture-03.jpg

Οι καλύτερες γιορτές της χρονιάς έρχονται.

Με λίγη προετοιμασία μπορούμε να αποκτήσουμε μια όμορφη και ευχάριστη εμφάνιση για τα Χριστούγεννα. Πριν να ξεκινήσετε προσέξτε να μην σας εγκαταλείψει η χριστουγεννιάτικη διάθεση τουλάχιστον αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

Ξεκινήστε με το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ. Δεν θα κάνετε λάθος σε περίπτωση που επιλέξετε τις ασημένιες και χρυσές αποχρώσεις για την εορταστική λάμψη ή τον συνδυασμό των περλέ και θαμπού χρωμάτων. Κατά την διάρκεια των γιορτών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στρασάκια σώματος, όπως τα βάλετε γύρω από τον ντεκολτέ. Πωλούνται και ειδικά προϊόντα λάμψης μαλλιών. Το σημαντικότερο είναι το μακιγιάζ σας να ταιριάζει με την τουαλέτα, με την οποία θα ντυθείτε και την εμφάνιση, που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

Περιποιείστε και το μανικιούρ σας. Δεν χρειάζεται να έχει το ίδιο χρώμα σαν τα χείλη σας, αλλά πρέπει να έχει την ίδια απόχρωση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στρασάκια ή να κάνετε κάποιο σχέδιο.

Έρχεται και η σειρά των μαλλιών. Μερικές φορές με κάτι πολύ απλό, αλλά καλά φτιαγμένο και σοδιασμένο μπορείτε να αποκτήσετε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα εάν χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν για λάμψη μαλλιών, μια ωραία φουρκέτα, με την οποία να σηκώσετε τα μαλλιά σας από τις δυο πλευρές ή μόνο από την μια. Μπορείτε να σγουρύνετε τα μαλλιά σας ή να κάνετε πιστολάκια αρκεί να έχετε μόνο λίγη φαντασία. Εάν έχετε ευκαιρία μπορείτε να πάτε στην κομμώτρια σας και να σας κάνει καμία ειδική κόμμωση για τα Χριστούγεννα.

Όσον αφορά την τουαλέτα σας, οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σας προσφέρουν μια τέλεια ευκαιρία να ντυθείτε με την πιο καλή σας τουαλέτα. Δεν είναι υποχρεωτικό να βάλετε ξανά το κλασικό σας μαύρο φόρεμα. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι τι ακριβώς θέλετε να φορέσετε, απλά προσπαθήστε να είστε ντυμένοι κατάλληλα για την γιορτή, δηλαδή όχι με τα καθημερινά σας ρούχα. Τα παπούτσια επίσης πρέπει να είναι κατάλληλα για την περίπτωση.

Ολοκληρώστε την προετοιμασία με κατάλληλο κολιέ και σκουλαρίκια.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr