Αντίδια σουφλέ

images_25122016_2_antidia-soufle-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Αντίδια 500 γρ    
    Φαρίνα 1 κούπα του τσαγιού    
    Γάλα 1 1/2 κούπα του τσαγιού    
    Αυγά 2 τεμ ελαφρώς χτυπημένα    
    Τυρί φέτα 300 γρ    
    Αλάτι – πιπέρι
    Πάπρικα γλυκιά 1 κουταλάκι του γλυκού    
    Δυόσμος ξερός 1 κουταλάκι του γλυκού ή φρέσκος    
    Ελαιόλαδο 8 κουταλιές της σούπας    
    Κρεμμύδι ξερό 1 ψιλοκομμένο    
    Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες    

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα αντίδια, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε νερό σε κατσαρόλα με αλάτι να βράσει, προσθέτουμε τα αντίδια να βράσουν για περίπου 15 -20 λεπτά . Τα βγάζουμε και τα στραγγίζουμε. Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι,προσθέτουμε λίγο λίγο το γάλα, ανακατεύουμε με το σύρμα να μη μας σβολιάσει, προσθέτουμε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα,αλάτι –  πιπέρι, πάπρικα και τον δυόσμο τριμμένο. Σε τηγάνι βάζουμε 4 κουταλιές ελαιόλαδο να κάψει,προσθέτουμε  το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει και προσθέτουμε το σκόρδο, σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε τα αντίδια , συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 5 λεπτά, βγάζουμε από την φωτιά,τρίβουμε από πάνω τα 200 γρ φέτα , ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε στο μπολ με το αλεύρι. Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά. Λαδώνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο ένα πυρέξ ή ταψί, απλώνουμε το μείγμα ,πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη φέτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσει.. Βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και σερβίρουμε.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/