images_28112016_2_sauce-roquefort-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Blue cheese 200 γρ (μπλε τυρί)    
    Κρέμα γάλακτος 350 γρ    
    Μαϊντανός 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο    
    Πιπέρι ανάλογα πόσο καυτερή την θέλουμε    

Εκτέλεση

Λιώνουμε το μπλε τυρί με ένα πιρούνι και το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι.Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τον μαϊντανό και το πιπέρι.Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για περίπου 4-5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.Ανακατεύουμε συνέχεια με το σύρμα για να μην κολλήσει.Όταν είναι έτοιμη την σερβίρουμε σαν συνοδευτική σος για μπιφτέκια,  μπριζόλες ή κάποιο άλλο κρέας.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/