Ροδάκινο κομπόστα

images_0aaa1aabbabbroda.jpg

Υλικά

    Ροδάκινα 1 κιλό περίπου    
    Ζάχαρη 300 γρ    
    Νερό 500 γρ    

Εκτέλεση

Πλένουμε τα ροδάκινα , τα κόβουμε στην μέση, βγάζουμε τα κουκούτσια τους, τα καθαρίζουμε και τα αφήνουμε μέσα σε νερό. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό και την ζάχαρη και μόλις πάρει μία βράση στραγγίζουμε τα ροδάκινα και τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα να βράσουν σε σιγανή φωτιά για 8 λεπτά και είναι έτοιμο. Σερβίρεται κρύο.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/