Παστουρμαδόπιτα με σφολιάτα

images_19112016_2_pastoyrmadopita-me-sfoliata-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Σφολιάτα 1 φύλλο    
    Παστουρμάς 10 φέτες
    Κασσέρι 300 γρ τριμμένο    
    Ketchup καυτερή ίσα να καλύψει την σφολιάτα    

Εκτέλεση

Ξεπαγώνουμε την σφολιάτα μας ,την ανοίγουμε και αλείφουμε με την κέτσαπ παντού. Από πάνω βάζουμε τον παστουρμά σε κομματάκια μεγαλούτσικα και τέλος προσθέτουμε το τριμμένο κασσέρι. Τυλίγουμε σε ρολό , αλείφουμε τις άκρες με λίγο νεράκι για να κολλήσει καλά και να μην ανοίξει στο ψήσιμο. Τοποθετούμε το ρολό σε ένα ταψί αλλά με την ένωση του φύλλου από την κάτω μεριά , κλείνουμε και τις άκρες του και ψήνουμε στον αέρα για 30  λεπτά στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/