Γλυκό με ινδική καρύδα

images_7112016_2_indiki.jpg

Υλικά

    Ασπράδια αυγών 8
    Ζάχαρη 400 γρ    
    Ινδική καρύδα 1 κιλό τριμμένη    
    Κορν φλαουρ 1 φακελάκι    
    Βανίλιες 2-3

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μαρέγκα και ρίχνουμε λίγο-λίγο την ζάχαρη. Σε ένα μπολ μεγάλο ρίχνουμε το corn flour, την ινδική καρύδα και ανακατεύουμε. Στην συνέχεια προσθέτουμε την μαρέγκα, την βανίλια και ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά. Τα υλικά αυτά γίνονται σαν ζύμη και πλάθουμε στρογγυλά μπαλάκια. Σε ένα ταψί στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και τα βάζουμε στην σειρά. Τα ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία στους 100 βαθμούς για 15 λεπτά. Όταν τα βγάλουμε από τον φούρνο προαιρετικά βάζουμε στην μέση ένα κερασάκι.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/