Nude Colors: Τα ουδέτερα χρώματα είναι τάση.

images_0aaaaaaa1aanude.jpg

Τα neutral χρώματα βρίσκονται τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις πιο δυνατές τάσεις της άνοιξης. Αυτή η σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση καθώς nude τόνοι πρωταγωνίστησαν στις πασαρέλες, φορέθηκαν από celebrities και τώρα κυριαρχούν και στις βιτρίνες των καταστημάτων. Πώς να αντισταθεί κανείς;

Tips
-Ένα φόρεμα σε neutral τόνους, ειδικά αν έχει λεπτομέρειες από κεντήματα ή δαντέλα, θα σε καλύψει στις εμφανίσεις στην πόλη με ένα ζευγάρι πλατφόρμες ή στο νησί με σανδάλια. Ένα φόρεμα δε, διακριτικά κεντημένο με παγιέτες θα είναι o μπαλαντέρ σου για τους ανοιξιάτικους/καλοκαιρινούς γάμους αλλά και τα party σε εξωτερικούς χώρους.

-Ένα τοπ που έχει λεπτομέρειες από δαντέλα, διαφάνειες ή βολάν δεν μπορεί παρά να αποτελέσει το ιδανικό κομμάτι για τις retromantic υπάρξεις. Συνδύασε το ανατρεπτικά με στρατιωτικές βερμούδες ή cropped blue jeans.

-Μία βερμούδα ή φούστα σε γήινα χρώματα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε όλες της ώρες της ημέρας. Συνδύασέ τα με καρό πουκάμισα, πόλο μπλουζάκια ή θηλυκά τοπ.

-Η πιο κατάλληλη day bag για αυτή τη σεζόν είναι η nude τσάντα από μαλακό δέρμα. Ταιριάζει με τα πάντα, χωράει τα απαραίτητα και είναι πολύ chic.

-Nude shoes. Μιλάμε για μια βασική αγορά που αποδεικνύεται χρήσιμη 12 μήνες το χρόνο. Είναι εξίσου απαραίτητα όσο ένα ζευγάρι μαύρες γόβες. Τα ατού τους: ταιριάζουν με τα πάντα και κολακεύουν απίστευτα τα πόδια. Ανάλογα με το στυλ σου, προτίμησε να αγοράσεις είτε γόβες, είτε ψηλοτάκουνα πέδιλα. Για το καλοκαίρι, χρήσιμα θα είναι και ένα ζευγάρι σανδάλια, ενώ για τις μεταβατικές εποχές, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στις ultra-chic μπαλαρίνες στο χρώμα του δέρματος.

– Ένα σύνολο στηριγμένο αποκλειστικά σε nude αποχρώσεις θέλει προσεκτικό μακιγιάζ. Αν είναι ένα βραδυνό λουκ, μπορείς να ζωντανέψεις το μπεζ φόρεμά σου με ένα κόκκινο κραγιόν. Για όλες τις ώρες, μπορείς επίσης να προτιμήσεις ένα healthy αποτέλεσμα με έντονο ρουζ και ζωηρά φυσικά χείλη.

– Βασική neutral αγορά για φέτος: ένα μπλέιζερ σε απαλό μπεζ ροδακινί για να εμπλουτίσεις τη “στολή εργασίας” σου. Ή ένα παντελόνι με πιέτες. Ή και τα δύο μαζί, σαν κουστούμι.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr