Φορέστε σωστά τις μπότες σας

images_0aaaaaaa1aaboots.jpg

Οι μπότες είναι το αγαπημένο υπόδημα των γυναικών το χειμώνα γιατί είναι ζεστές, άνετες και κομψές. Ωστόσο, για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα θα πρέπει να ξέρετε πως πρέπει να τις φορέσετε ανάλογα και με τα ρούχα που επιλέγετε .

-Ποτέ δεν πρέπει οι μπότες να κρύβονται από το ρούχο, όποιο και αν είναι το ύψος τους. Αυτό σημαίνει ότι, όταν τις φοράτε με φούστα ή φόρεμα, το στρίφωμα θα πρέπει να είναι λίγο πιο κοντό από το ύψος της μπότας.

– Τα μποτάκια συνδυάζονται καλύτερα με παντελόνι. Όταν φοριούνται με φούστα και διαφανές καλσόν, τα πόδια δείχνουν πιο κοντά. Για αυτό και οι στυλίστες προτείνουν τα μποτάκια σε γυναίκες με λεπτά και ψηλά πόδια.

– Αν θέλετε να τις φορέσετε με μακρύ φόρεμα, διαλέξτε ένα κομψό καστόρινο ζευγάρι μποτάκια με τακούνι.

-Οι μπότες που φτάνουν μέχρι τη μέση της γάμπας ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Αν το τακούνι τους είναι μικρό, ταιριάζουν σχεδόν με όλα, από φούστες και φορέματα, μέχρι παντελόνια και κολάν.

-Οι ψηλές μπότες είναι πιο ελκυστικές, όταν τονίζουν το σχήμα της γάμπας.

-Το τετράγωνο τακούνι στις μπότες χαρίζει πόντους στο σώμα σας.

-Συνδύαστε τις χαμηλές μπότες UGG από δέρμα προβάτου, με φαρδιά τζιν και κάπρι παντελόνια.

– Οι μπότες δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ σφιχτές στο πόδι ούτε πολύ χαλαρές. Δεν είναι σωστό να κάνουν τις γάμπες να ασφυκτιούν, γιατί έτσι εμποδίζεται η κυκλοφορία του αίματος.

-Το καλύτερο σχήμα της είναι το στρογγυλό, γιατί επιτρέπει στα δάκτυλα να κινούνται άνετα μέσα στο παπούτσι.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr