Φιλέτο κοτόπουλο με κάρυ και μουστάρδα

images_0aaaa1aabbafileto.jpg

Υλικά

    Φιλέτο κοτόπουλο 600 γρ    
    Κάρυ λίγο    
    Μουστάρδα 1 κουταλιά σούπας κοφτή    
    Λάδι
    Λεμόνια 2    
    Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το φιλέτο μας σε μικρότερα φιλετάκια , τα αλατοπιπερώνουμε , τα λαδώνουμε , ρίχνουμε και το κάρυ και τα αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 1 ώρα. Βάζουμε το ειδικό τηγάνι ή αντικολλητικό στο μάτι της κουζίνας να ζεσταθεί καλά. Μέχρι να ζεσταθεί ετοιμάζουμε την σώς σε ένα μπωλ. Βαζουμε δηλαδή τον χυμό των λεμονιών , λάδι (μία κουταλιά σούπας γεμάτη) , μουστάρδα (μια κουταλιά σούπας κοφτή) , αλατοπίπερο και τα χτυπάμε με ένα πιρούνι μέχρι να πήξει ελαφρώς. Βγάζουμε τα φιλετάκια από το ψυγείο και τα ψήνουμε στο τηγάνι που αφήσαμε να ζεσταθεί. Ένα – ένα όπως ψήνονται και όσο είναι ζεστά τα βουτάμε μέσα στην σως που φτιάξαμε. Σερβίρεται ζεστό και μπορείτε να το συνοδεύσετε με τηγανιτές πατάτες ή ψητά λαχανικά.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/