Φασολάκια με Σουσάμι

images_0aaa1aabbabbfaso.jpg

Υλικά

Φασολάκια φρέσκα, ελαφρώς βρασμένα σε νερό και σουρωμένα
Κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
Καβουρδισμένο σουσάμι
Ελαιόλαδο
Σουσαμόλαδο
1 κομμάτι τζίντζερ
Λιωμένο σκόρδο
Λίγο ξύδι μπαλσάμικο
Μουστάρδα

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε ελαφρά τα υλικά σε λίγο λάδι, στο οποίο έχουμε ρίξει μέσα λίγο σουσαμόλαδο, ένα κομμάτι τζίντζερ τριμμένο στον τρίφτη και λιωμένο σκόρδο.

Προσθέτουμε (προαιρετικά) στο τέλος λίγο μπαλσάμικο ανακατεμένο με μουστάρδα.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr