Τα χτενίσματα της νέας σεζόν

images_0aaaaaaa2ahteni.jpg

Νέα εποχή σημαίνει και νέα στιλ και χτενίσματα στα μαλλιά που θα φέρουν το χειμώνα στο… κεφάλι σου και θα σε μεταμορφώσουν σε hair icon! Διάβασε παρακάτω ποια είναι εκείνα τα χτενίσματα που θα σε κερδίσουν τη νέα σεζόν.

Ισοπεδωμένα μαλλιά: Οι ατέλειες στο χτένισμα και η έλλειψη προσπάθειας να δείχνουν ότι διαθέτουν όγκο είναι τα κλειδιά στα χτενίσματα που παρουσίασαν οι οίκοι Chloe, Balmain,Alexander Wang για τη νέα σεζόν. Δεν χρειάζεται λοιπόν να περάσει ώρες με ρόλεϊ στα μαλλιά για να αποκτήσουν όγκο αφού αρκεί να βγεις όπως είσαι ακριβώς για να εντυπωσιάσεις. Άφησε τα μαλλιά σου να «πέσουν» φυσικά προς τα κάτω και άφησε τη λεία ανεπιτήδευτη κόμη σου να εντυπωσιάσει.

Αλογοουρά ακριβείας: Φέτος η αλογοουρά θα μας κερδίσει μια για πάντα αλλά αυτή τη φορά η αλογοουρά σου είναι τέλεια τραβηγμένη προς τα πίσω χωρίς απείθαρχα τσουλούφια να «πετάνε» από εδώ και από εκεί. Φρόντισε να μη φριζάρουν τα μαλλιά σου με το κατάλληλο σέρουμ και με το σίδερο του ισιώματος σου. Αφού τα ισιώσεις, τράβηξε τα προς τα πίσω και φρόντισε να μην σου ξεφύγει τίποτα για να πετύχεις την τέλεια αλογοουρά όπως την είδαμε στα σόου του Ralph Lauren, Jason Wu και Calvin Klein.

Όγκος ψηλά: Τη νέα σεζόν ο όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού είναι must και τα χτενίσματα αποκτούν αμέσως άρωμα ’60′s δίνοντας μας ένα ρετρό αέρα.
Ο όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού είτε έχεις χαλαρά τα μαλλιά σου να πέφτουν, είτε τα έχεις πιασμένα σε αλογοουρά, ή απλά φοράς τη στέκα σου είναι από τα πιο σέξι και τρέντι χτενίσματα της σεζόν που σε μεταμορφώνουν.

Κοτσιδάκια και κοτσίδες: Τα κοτσιδάκια και οι κοτσίδες είναι must και πάλι. Τα κοτσιδάκια κατά μήκος του κεφαλιού, τα κοτσιδάκια που ενώνουν στο πίσω του κεφαλιού όπως τα είδαμε στον οίκο Gucci, όπως και να έχει οι κοτσίδες και τα κοτσιδάκια είναι in και τη νέα σεζόν. Στον οίκο Valentino είδαμε τις κοτσίδες να ξεκινούν από τα πλάγια και να ενώνουν στο πίσω μέρος.

Σαν στεφάνι: Στον οίκο Puccin είδαμε την αγαπημένη μας κοτσίδα-στέμμα να στολίζει το επάνω μέρος του κεφαλιού αλλά και τα κοτσιδάκια να λειτουργούν σαν αυτοσχέδια στέκα. Δοκίμασε το λουκ και όλοι θα σε κοιτάζουν στα μαλλιά.

Να ζήσει η λακ: Στην Carolina Herrera είδαμε το μεγάλο όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού να συνδυάζεται με στέκα σε ένα λουκ που αξίζει να δοκιμάσεις, ενώ στον Moschino είδαμε κάτι πολύ εκκεντρικό όπως υπερμεγέθεις φιόγκους να συνδυάζονται με ένταση στο επάνω μέρος του κεφαλιού και λακ στο φουλ.

Τόλμησε και εσύ το εκκεντρικό λουκ!

Εντυπωσιακά αξεσουάρ μαλλιών: Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι φυσικά και πάλι στη μόδα αφού δίνουν άλλο αέρα στα μαλλιά σου όποιο στιλ και αν έχουν/. Eίτε δηλαδή πρόκειται για στεφάνι με λουλούδια όπως είδαμε στον οίκο Dolce & Gabbana, είτε για πιάστρα ή στέκα ή φιόγκο, οι επιλογές είναι αρκετές…

Πηγή : http://www.nutrimed.gr