Τα κοσμήματα που είναι στη μόδα!

images_0aaaaaaa2ajewl.png

Τα κοσμήματα είναι το φετίχ κάθε γυναίκας αφού δημιουργούν το προσωπικό στιλ στην εμφάνισή μας ενώ είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να αναδειχθεί ένας ενδυματολογικός συνδυασμός.

Ωστόσο πρέπει να αποφεύγονται οι υπερβολές και να λαμβάνονται υπόψη οι κυρίαρχες τάσεις κάθε σεζόν.

Τα κοσμήματα που θα φορεθούν το φετινό καλοκαίρι είναι τα εξής:

Floral

Κυρίαρχη τάση για το φετινό καλοκαίρι στα κοσμήματα, είναι η φαντασία που αποπνέουν τα floral σχήματα, τόσο στα κολιέ όσο και στα σκουλαρίκια και τα βραχιόλια.

Σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια με σχήματα και χρώματα από λουλούδια, φρούτα, ζωάκια και ό,τι άλλο η μητέρα φύση προσφέρει, στολίζουν τα φετινά κοσμήματα

Θαλασσινά μοτίβα

Με αποχρώσεις που παραπέμπουν στα χρώματα της θάλασσας και μοτίφ από τη θάλασσα, με τον αστερία να κρατάει τα σκήπτρα, τα θαλασσινά αξεσουάρ φέρνουν τον αέρα των διακοπών στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Ethnic

Τα Ethnic και φέτος δίνουν ένα βροντερό παρόν, τόσο με εντυπωσιακά κολιέ, μεγάλα δαχτυλίδια και πολύσειρα βραχιόλια, όλα φτιαγμένα από φυσικά υλικά όπως πολύχρωμες πέτρες και ξύλο.

Γεωμετρικά σχήματα

Μία ακόμη κυρίαρχη τάση στις προτάσεις των σχεδιαστών για το φετινό καλοκαίρι, είναι τα βραχιόλια σε γεωμετρικά σχήματα, όπως τρίγωνα τετράγωνα και κύβοι.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr