Σούπα λαχανικών

images_0aaaa1aabbalaxa.jpeg

Υλικά

    Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο    
    Ελαιόλαδο 3 κουταλιές σούπας    
    Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένο    
    Καρότα 2 ψιλοκομμένα    
    Φασολάκια 100 γρ κομμένα    
    Πιπεριά κόκκινη 1 ψιλοκομμένη    
    Πατάτα 1 (τριμμένη στον τρίφτη)    
    Μακαρόνια βίδες 50 γρ    
    Αρακάς 100 γρ    
    Corn flour 1 κουταλιά σούπας κοφτή    
    Νερό
    Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

Στην κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά. Στην συνέχεια βάζουμε τα καρότα ,τα φασολάκια , την πατάτα, το corn flour και ανακατεύουμε. ΒΆζουμε και το νεράκι  ζεστό, το αλάτι και το πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά .Προσθέτουμε τον αρακά , το μακαρονάκι και αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά ακόμα (αν θέλει νερό παραπάνω, προσθέτουμε).

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/