Σοκολατάκια ανώμαλα

images_0aaa1aabbabsoko.jpg

Υλικά

    Κουβερτούρα 500 γρ    
    Αμύγδαλα 700 γρ
    Ηλιέλαιο 2 κουτάλια σούπας  

 

Εκτέλεση

Βάζουμε τα αμύγδαλα στο γκριλ ώστε να ροδίσουν αρκετά για να είναι τραγανά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.  Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και ρίχνουμε μέσα και το λάδι για να γυαλίζει η σοκολάτα. Βουτάμε τα αμύγδαλα στην σοκολάτα  με ένα κουταλάκι για να πάρουμε και ποσότητα  από το μείγμα και τα ακουμπάμε σε βουτυρωμένο λαδόχαρτο. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και να σταθεροποιηθούν μεταξύ τους (αμύγδαλο + σοκολάτα) και αν θέλουμε τα τυλίγουμε με χρωματιστά αλουμινόχαρτα.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/