Σάλτσα με πιπεριές Φλωρίνης για ψητό κρέας

images_0aaaaa1aabbasalpi.jpg

Υλικά

    Πιπεριές φλωρίνης 8 ψημένες και καθαρισμένες    
    Σκόρδο 3 σκελίδες    
    Ντομάτα 1 φλυτζάνι ψιλοκομμένη    
    Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού    
    Αλάτι – πιπέρι
    Πάπρικα

Εκτέλεση

Ψήνουμε τις πιπεριές στο γκριλ και από τις δυο πλευρές μετά τις σκεπάζουμε να αχνίσουν και τις καθαρίζουμε. Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια βελούδινη σάλτσα.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/