Ρολλάκια με σολομό και κρέμα τυριού

images_0aaaaaaa2arola.jpg

Υλικά

    2 Μεγάλες τορτίγιες
    100γρ. Τυρί κρέμα
    120γρ. Καπνιστός σολομός
    4 κλωναράκια Φρέσκος άνηθος

Εκτέλεση

Ανοίγουμε τις τορτίγιες και απλώνουμε το τυρί- κρέμα. Επιλέξτε cottage ή οποιδήποτε άλλο τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά.

Απλώνουμε με κρέμα τυρί πάνω από κάθε τορτίγια. Απλώνουμε με 60γρ. σολομό πάνω από το μισό κάθε τορτίγιας και προσθέτουμε λίγο άνηθο.

Τυλίγουμε προσεκτικά τις τορτίγιες σε ρολά και τις τοποθετούμε σε ένα ξύλο κοπής. Για μεγαλύτερη σταθερότητα περνάμε μερικές οδοντογλυφίδες κάθετα στις τορτίγιες.

Κόβουμε σε 8 κομμάτια από το κάθε ρολό και τοποθετούμε τα ρολλάκια μας σε ένα τάπερ και τα διατηρούμε στο ψυγείο.

Πηγή : http://www.apostoloschronopoulos.gr/

Χρονόπουλος Α.Απόστολος
Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος