Πουρές καρότου

images_0aaa1aabbabkaropi.jpg

Υλικά

    Καρότα 4 (καθαρισμένα και βρασμένα)    
    Πατάτα 1 (καθαρισμένη και βρασμένη)    
    Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι τσαγιού    
    Μουστάρδα 1/2 κουταλάκι γλυκού    
    Λεμόνι 1 (τον χυμό του)    
    Αλάτι
    Κασέρι 50 γρ τριμμένο    
    Νερό αν χρειαστεί από αυτό που βράσαμε τα καρότα και την πατάτα    

Εκτέλεση

Βράζουμε την πατάτα και τα καρότα μέχρι να μαλακώσουν. Όταν κρυώσουν τα βάζουμε στο μπλέντερ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν κρέμα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νεράκι για να μαλακώσει ο πουρές μας .Σερβίρεται ζεστό και είναι το τέλειο συνοδευτικό .

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/