Πουρές αρακά

images_0aaa1aabbabpoures.jpg

Υλικά

    Αρακάς 1 ποτήρι βρασμένος    
    Πατάτα 1 κομμένη και βρασμένη    
    Κρεμμύδι 1 μικρό πολτοποιημένο    
    Μουστάρδα 1/2 κουταλάκι γλυκού    
    Αλάτι
    Άνιθο λίγο ψιλοκομμένο    
    Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του καφέ    

Εκτέλεση

Βράζουμε τον αρακά με την πατάτα μέχρι να μαλακώσουν και όταν κρυώσουν τα τοποθετούμε στο μπλέντερ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα χτυπάμε  μέχρι να γίνει κρέμα και είναι έτοιμος . Σερβίρεται ζεστός και είναι το τέλειο συνοδευτικό για κρέας κοτόπουλο .

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/