Πίτες Καισαρείας

images_0aaaa1aabbakaisa.jpg

Υλικά

    Φύλλο κρούστας 1 πακέτο    
    Παστουρμάς 15 φέτες    
    Κασέρι 15 φέτες    
    Ντομάτες 3 κομμένες σε 15 φέτες    
    Λαδι για τηγάνισμα    

Εκτέλεση

Κόβουμε τα φύλλα στο μάκρος στη μέση. Παίρνουμε ένα φύλλο, βάζουμε στο κέντρο 1 κομμάτι παστουρμά, από πάνω 1 φέτα ντομάτα και από πάνω το κασέρι. Διπλώνουμε τα πλαϊνά και τα τυλίγουμε. Στο τέλος του φύλλου το βρέχουμε λίγο να κολλήσει. Ετοιμάζουμε και τα υπόλοιπα με τον ίδιο τρόπο και τα τηγανίζουμε. Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρουμε ζεστά. (Τη ντομάτα τη βάζουμε πάντα στη μέση).

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/