Οι τάσεις του μακιγιάζ για το φθινόπωρο

images_0aaaaaaa2amaki.jpg

Είτε είσαι έξω στην πόλη ή απλά στο χώρο δουλειάς σου, θέλεις πάντα να έχεις άψογη εικόνα, ειδικά αυτή την εποχή που αποχωριζόμαστε το φως του καλοκαιριού κι ερχόμαστε σε πιο θαμπές- φθινοπωρινές αποχρώσεις.

Δείτε τις επτά βασικές τάσεις από τις πασαρέλες που παρουσίασαν τη μόδα για το φθινόπωρο του 2012.

Χείλη στα χρώματα του κρασιού

Αποχρώσεις από βαθύ κόκκινο, μπορντό, δαμασκηνί και των μούρων, ήταν τα χρώματα που χρησιμοποίησαν στα χείλη τους τα μοντέλα και πολλοί άλλοι οίκοι μόδας αυτό το φθινόπωρο.

Μπορεί να φαίνεται τρομακτικό να φορέσεις ένα τέτοιο τολμηρό χρώμα στα χείλη, αλλά εάν το συνδυάσεις με ουδέτερο μακιγιάζ στα μάτια και στα μάγουλα, θα έχεις μια ισορροπημένη εικόνα που είναι μια από τις βασικές τάσεις του φθινοπώρου. Αυτή η τολμηρή εικόνα είναι ιδανική για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Εντυπωσιακό μαύρο eyeliner

Το έντονο μαύρο eyeliner πραγματικά είναι ο καλύτερος τρόπος για τονίσεις τα μάτια σου. Δίνοντας έμφαση στα μάτια σου με το μαύρο eyeliner η εικόνα σου θα γίνει πολύ πιο σέξι.

Αν δεν έχεις ξανακάνει περίγραμμα με eyeliner στα μάτια σου, η πρώτη φορά μπορεί να είναι λίγο κουραστική, αλλά πάρε το χρόνο σου με υπομονή και θα δεις ότι τη δεύτερη ή το πολύ την τρίτη φορά θα είναι πολύ πιο εύκολο, απλά χρειάζεται λίγη εξάσκηση.

Έντονα Φρύδια

Τα έντονα φρύδια επανέρχονται στη μόδα αυτό το φθινόπωρο. Ξέχασε λοιπόν για λίγο το τσιμπιδάκι σου και άφησε τα φρύδια σου με φυσικό τρόπο να πλαισιώσουν το πανέμορφο μακιγιάζ των ματιών σου αυτό το φθινόπωρο. Αν δεν έχεις φυσικά παχιά φρύδια, μην χολοσκάς! Απλά πάρε ένα μολύβι φρυδιών και τόνισέ τα.

Μονόχρωμο, nude πρόσωπο

Μια απλή αλλά και εντυπωσιακή τάση στο φθινοπωρινό μακιγιάζ, είναι το nude, μονοχρωματικό πρόσωπο. Για να επιτύχεις αυτήν την εικόνα διάλεξε μια απαλή ρόδινη απόχρωση για να μακιγιάρεις τα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα τόνο που να είναι παρόμοιος με το φυσικό χρώμα των χειλιών σου.

Αυτή η πανέμορφη τάση φθινοπωρινού μακιγιάζ είναι ιδανική για όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση όταν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος. Προσφέρει φρεσκάδα, είναι εξαιρετικά εύκολη να την ακολουθήσεις και καταπληκτική για οποιαδήποτε στιγμή.

Καφέ smoky eyes

Οι περισσότερες γυναίκες, όταν ακούμε «smoky eyes» στο μυαλό μας έρχεται το μαύρο, αλλά αυτό το φθινόπωρο το smoky μάτι σημαίνει καφέ!
Ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να ακολουθήσεις αυτήν την τάση μακιγιάζ, είναι να χρησιμοποιήσεις την πούδρα σου σαν σκιά ματιών. Απλά μακιγιάρισε τα βλέφαρά σου και πρόσθεσε λίγη μαύρη σκιά και μάσκαρα για να ολοκληρωθεί η εμφάνιση. Είναι η ιδανική επιλογή, για τις ρομαντικές σου εμφανίσεις.

Ξαναμμένα μάγουλα

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα στα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα και στα γελοία ρουζ που φορούν κάποιες ώριμες κυρίες που έχουν χάσει την αίσθηση του χρόνου. Για να αποφύγεις αυτόν τον κίνδυνο, διάλεξε μια απόχρωση ροδακινί ρουζ και όχι ροζ.

Εφάρμοσέ τη γενναιόδωρα πάνω από στα ζυγωματικά σου, και άπλωσέ την καλά. Ο στόχος αυτής της τάσης μακιγιάζ είναι να φαίνεσαι ξαναμμένη, σαν να έχεις μόλις τελειώσει μια έντονη προπόνηση. Φρόντισε το υπόλοιπο μακιγιάζ σου να είναι πιο ήπιο και να ανάδειξε τα πανέμορφα ζυγωματικά σου.

Φωτεινά και ματ χείλη

Τα φωτεινά ματ χείλη, είναι μια αγαπημένη τάση μακιγιάζ για τη φετινή σεζόν. Τα φωτεινά χρώματα είναι διασκεδαστικά και παιχνιδιάρικα, καθώς μπορούν να δώσουν λάμψη σε οποιαδήποτε εμφάνιση.

Αυτό που κάνει τα ματ αλλά φωτεινά χείλη να υπερτερούν, είναι το γεγονός ότι παρόλο που είναι «χαρούμενα» δεν τραβούν το βλέμμα περισσότερο απ’ ότι χρειάζεται. Εάν βάψεις τα χείλη σου με μια ματ απόχρωση του ροζ στους τόνους του σύκου, θα συγκεντρώσεις όλα τα βλέμματα αυτό το φθινόπωρο.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr