Νυφικό μακιγιάζ: τί να προσέξετε!

images_0aaaaaaa1aabride.jpg

Τους καλοκαιρινούς μήνες, οι γάμοι γίνονται σε εβδομαδιαία βάση. Αν είστε, λοιπόν, η επόμενη “summer bride”, διαβάστε ευλαβικά τις παρακάτω συμβουλές για το νυφικό make up και το πώς θα βγάλετε τις καλύτερες φωτογραφίες ever.

1. το βασικό concept ενός νυφικού μακιγιάζ είναι να είναι ανθεκτικό, έτσι καθόλη τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής και της δεξίωσης, να δείχνετε εκθαμβωτική. Προμηθευτείτε αδιάβροχη μασκάρα και eyeliner και βάση για make up.

2. προτιμήστε να βάλετε μία κρεμώδη σκιά ματιών και όχι τις κανονικές που βάζουμε καθημερινά, ενώ το ρουζ σας φροντίστε να είναι σε μορφή gel.

3. Δώστε στη κουμπάρα όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θέλετε για το φρεσκάρισμα του μακιγιάζ μέσα στην ημέρα και αφήστε πάνω της τον καλλωπισμό σας.

4. το φλας από τη φωτογραφική μηχανή κάνει πιο έντονη την απόχρωση του ροζ και του κόκκινου, οπότε φροντίστε να μη το παρακάνετε με το make up και το ρουζ.

5. το αγαπημένο concealer πρέπει να είναι η αρχική σας σκέψη για τη συγκεκριμένη μέρα, είτε έχετε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, είτε όχι.

6. βάλτε πούδρα στους ώμους, το λαιμό και το ντεκολτέ έτσι ώστε η απόχρωση του προσώπου με το υπόλοιπο σώμα να είναι στον ίδιο τόνο.

7. τέλος, αποφύγετε τις υπερβολές, κι αν είστε τελειομανείς, φροντίστε να έχετε ήδη βγάλει μερικές φωτογραφίες πριν την ημέρα του γάμου, ώστε να ξέρετε ακριβώς πώς θα δείχνετε.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr