Μανιτάρια κρασάτα

images_0aaaaa1aabbamanita.jpg

Υλικά

    Μανιτάρια 500 γρ διάφορα    
    Κρεμμύδι 1 ξερό    
    Σκόρδο 2 σκελίδες    
    Κρασί λευκό 1 ποτήρι
    Μαϊντανός 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο    
    Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού    
    Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε τα μανιτάρια στο μέγεθος που μας αρέσει. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Τα σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να πιούν τα υγρά τους. Σερβίσουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/