Μακαρονόπιτα

images_0aaaaa1aabbamakaro.jpg

Υλικά

    Φύλλο κρούστας 6 φύλλα    
    Μακαρόνια Νο 5 250 γρ    
    Φέτα θρυμματισμένη 1/2 κιλό    
    Αυγά 4    
    Κεφαλοτύρι 2 φλιτζάνια τριμμένο    
    Γάλα 3 φλιτζάνια    
    Βούτυρο 1/2 κούπα    
    Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια ,τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε μια λεκανίτσα. Προσθέτουμε την φέτα, το κεφαλοτύρι, τα αυγά χτυπημένα, το γάλα, μια κουταλιά βουτυρο λιωμένο, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Αλείφουμε με βούτυρο ένα ταψί Νο 32. Βάζουμε τα 3 φύλλα κρούστας αλείφοντας τα με βούτυρο και ρίχνουμε το μείγμα. Το σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα που επίσης αλείφουμε με βούτυρο. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/