Μαγιονέζα σπιτική

images_0aaa1aabbabmagio.jpg

Υλικά

    Αυγό 2 (ένα ολόκληρο και από το άλλο μόνο τον κρόκο)    
    Αλάτι 1/4 κουταλάκι γλυκού    
    Ξύδι 1 κουτάλι σούπας    
    Μουστάρδα πικάντικη 1 κουταλάκι γλυκού
    Ηλιέλαιο 1/4 λίτρου

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός  από το λάδι και τα χτυπάμε καλά στην μέτρια ταχύτητα. Ενώ η συσκευή λειτουργεί ρίχνουμε το λάδι σταδιακά μέχρι να πήξει και σταματάμε το μπλέντερ.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/