Κρέμα σοκολάτα

images_0aaa1aabbaabkrema.jpg

Υλικά

    Άνθος αραβοσίτου 2 φακελάκια σοκολάτα Γιώτης (όχι της στιγμής)    
    Γάλα 1 λίτρο    
    Κακάο 6 – 8 κουταλιές σούπας    
    Ζάχαρη 2 ποτήρια    
    Νερό 1 ποτήρι    
    Βανίλια 1 (αν θέλουμε)    

Εκτέλεση

Σε μια  κατσαρόλα βάζουμε το γάλα , την ζάχαρη και το κακάο και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσουν καλά. Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό και το άνθος αραβοσίτου , το λιώνουμε καλά και το συμπληρώνουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει . Γεμίζουμε  μπολάκια με το μείγμα που φτιάξαμε και αφήνουμε λίγο να κρυώσουν. Τέλος τα βάζουμε στο ψυγείο. (Αν θέλουμε τα γαρνίρουμε  με φιστίκι Αιγίνης τριμμένο ή ινδική καρύδα τριμμένη).

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/