Καταϊφι τυρόπιτα

images_0aaaaaa1aabbakati.jpg

Υλικά

    Καταϊφι 500 γρ    
    Βούτυρο 250 γρ λιωμένο    
    Γάλα 1 λίτρο    
    Αυγά 2 -3    
    Φέτα 300 γρ    
    Μαύρο πιπέρι
    Μοσχοκάρυδο λίγο τριμμένο    

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε την τριμμένη φέτα , τα αυγά, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και το γάλα χλιαρό. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, βουτυρώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ και στρώνουμε το μισό καταϊφι. Το βουτυρώνουμε καλά μετά βάζουμε την γέμιση και από πάνω το υπόλοιπο καταϊφι. Αφού το βουτυρώσουμε και από πάνω καλά , το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου μέχρι τα ροδίσει. Το σερβίρουμε αφού το κόψουμε κρύο.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/